Головна перевага CRM системи для агентств нерухомості в тому, що ви зможете тримати свою команду в курсі, де б ви не були. Співпрацюйте зі своєю командою за допомогою каналів, хронології в реальному часі, де ви можете обговорювати угоди, співпрацювати над ідеями та публікувати оголошення.

CRM для нерухомості (можна замовити тут) дозволяє інтегрувати інструменти чату всередині ПЗ. Створюйте корисні команди та ботів у своїх інструментах чату, щоб отримувати CRM-записи, звіти та аналітику для легкого обміну з колегами. Надсилайте схвалення керівників CRM для агентств нерухомості і нагадування про події чи дзвінки у свій інструмент чату для отримання сповіщень про нові проекти.

CRM для агентства нерухомості відгуки надає вам централізований доступ до важливих документів, таких як деталі власності, звіти про послуги та документи транзакцій. Немає необхідності переглядати всі ваші документи, якщо ви просто хочете надіслати найновіші документи про нерухомість своїм потенційним клієнтам. Інтелектуальна бібліотека документів підключає відповідні медіа до потрібних потенційних клієнтів або угод.

CRM для агентства нерухомості допомагає вам керувати циклом продажів, дозволяючи членам вашої команди створювати та зберігати пропозиції, рахунки-фактури клієнтів, прайс-лист і рахунки-фактури постачальників у своїх облікових записах. Керуйте всіма своїми процесами післяпродажного обслуговування за допомогою потужних функцій керування запасами та повідомляйте потенційним клієнтам про ціни та рахунки-фактури за допомогою персоналізованих електронних листів і шаблонів рахунків-фактур.Завдяки готовим звітам ви можете вимірювати кожен аспект свого каналу продажів, від витрат на кампанію до завершення угоди. Функція аналітики CRM система для агентства нерухомості може допомогти вам відстежувати прогрес у досягненні ваших цілей, звіти про діяльність агентів, коригування винагороди та незаплановані угоди.

editors
editors@mail.net.ua